Pakketten

Pakket samenstellen

Voordat wij overgaan tot het aanbevelen van een pakket, geven wij altijd eerst een gratis proefles. Tijdens je proefrijles stellen wij jouw niveau vast en daarna bespreken wij de volgende zaken:

  • Welk pakket past het beste bij jou?
  • Hoeveel rijlessen heb jij ongeveer nodig?
  • Indien nodig, een theoriecursus of dagcursus?
  • Een Tussentijdse toets een de waarde daarvan
  • En natuurlijk je rijexamen!

Hulp bij alles!

Extra’s zoals een Tussentijdse Toets of een faalangst examen zijn bij Got2drive natuurlijk mogelijk. Wij adviseren en helpen jou bij het aanvragen van jouw Cbr gezondheidsverklaring, het theorie-examen of dagcursus en ook jouw CBR rijschoolmachtiging dmv handige links via Whatsapp.

Wat kost een pakket?

Het door jou benodigde aantal lessen bepaalt vooral de kosten van je pakket. De kosten van een rijbewijs zijn voor het belangrijkste deel van twee factoren afhankelijk. Ten eerste hoeveel aanleg of gevoel heb je met het besturen van een auto. Ten tweede hoeveel rijervaring heb je al opgedaan met eventuele eerdere lessen. De pakketten starten al vanaf  €395,00 en onze pakketten en prijzen kun je vinden op deze site

Wat kost een losse rijles?

Een losse rijles kost €42,50 Koop je een pakket en heb je daarna nog aanvullende lessen nodig, dan rekenen wij daarvoor het dan geldende actie pakket tarief.

Ik heb al rijervaring

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Ze bekijken je als een beginner en je betaalt voor lessen die je al hebt gehad. Bij Got2drive begin je niet opnieuw, maar ga je verder waar je gebleven bent. In de proefrijles laat je zien wat je al kan en dat scheelt rijlessen. Eerder opgedane rijervaring sturen wij indien nodig bij.

Geen rijervaring?

Volgens de cijfers van het CBR heeft een starter gemiddeld 35 tot 45 rijlessen van een uur nodig. Maar uit onze ervaring blijkt dat het heel verstandig is om daar in de proefrijles goed naar te kijken, want als starter kun je ook zo maar genoeg hebben aan 30 rijlessen. Het verschilt nogal per leerling.

Sneller je rijbewijs met minder rijlessen door onze instructievideo’s

Tijdens de rijopleiding leren wij jou diverse bijzondere verrichtingen zoals inparkeren en omdraaien. Om deze opdrachten makkelijker te maken hebben wij diverse video’s gemaakt, waarbij wij elke verrichting stap voor stap uitleggen. Deze video is gemaakt op telefoonformaat, dus makkelijk te bekijken en nog eens terug te kijken. Je zal zien dat dit écht helpt!

Heb je nog vragen? Stel deze gerust.