Pakketten

Pakket samenstellen

Voordat wij overgaan tot het aanbevelen van een pakket, doen wij altijd eerst een proefles. Tijdens je proefrijles stellen wij jouw niveau vast en daarna bespreken wij de volgende zaken:

 • Welk pakket past het beste bij jou?
 • Hoeveel rijlessen heb jij ongeveer nodig?
 • Indien nodig, een theoriecursus of dagcursus?
 • Een Tussentijdse toets en de meerwaarde daarvan
 • En natuurlijk je rijexamen!
 • Onderaan de homepage staan alle pakketten aagegeven.

Hulp bij alles!

Extra’s zoals een Tussentijdse Toets of een faalangst examen zijn bij Got2drive natuurlijk mogelijk. Wij adviseren en helpen jou bij het aanvragen van jouw Cbr gezondheidsverklaring, het theorie-examen of dagcursus en ook jouw CBR rijschoolmachtiging dmv handige links via Whatsapp.

Wat kost een pakket?

Het door jou benodigde aantal lessen bepaalt vooral de kosten van je pakket. De kosten van een rijbewijs zijn voor het belangrijkste deel van twee factoren afhankelijk. Ten eerste hoeveel aanleg of gevoel heb je met het besturen van een auto. Ten tweede hoeveel rijervaring heb je al opgedaan met eventuele eerdere lessen. De pakketten starten al vanaf € 475,00 en onze pakketten en prijzen kun je vinden op deze site

Welke pakketten bieden wij aan?

Wij hebben verschillende pakketten met of zonder Tussentijdse toets of praktijk examen. Zowel de tussentijdse toets als het praktijkexamen is inclusief 1 rijles vooraf.

 • INSTAP PAKKET             –    10 RIJLESSEN                                                 € 475,00
 • ACTIE PAKKET                –    20 RIJLESSEN – PRAKTIJK EXAMEN            € 1219,00
 • STANDAARD PAKKET   –   30 RIJLESSEN – PRAKTIJK EXAMEN             € 1694,00
 • GOT2DRIVE PAKKET     –    30 RIJLESSEN – TTT – EXAMEN.                     € 1948,00
 • TOP PAKKET                     –   40 RIJLESSEN – TTT – PRAKTIJK EXAMEN  € 2428,50
 • PLEISTER PAKKET          –      4 RIJLESSEN HER-EXAMEN PRAKTIJK      € 459,00

Wat kost een losse rijles?

Een losse rijles kost bij ons € 50,00 Koop je een pakket en heb je daarna nog aanvullende lessen nodig, dan rekenen wij daarvoor het dan geldende actie pakket tarief. Deze is nu € 47,50.

Ik heb al rijervaring

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Ze bekijken je als een beginner en je betaalt voor lessen die je al hebt gehad. Bij Got2drive begin je niet opnieuw, maar ga je verder waar je gebleven bent. In de proefrijles laat je zien wat je al kan en dat scheelt rijlessen. Eerder opgedane rijervaring sturen wij indien nodig bij.

Geen rijervaring?

Volgens de cijfers van het CBR heeft een starter gemiddeld 42 tot 47 rijuren les nodig. Maar uit onze ervaring blijkt dat het heel verstandig is om daar in de proefrijles goed naar te kijken, want zelfs als starter kun je ook zo maar genoeg hebben aan minder rijlessen. Het verschilt nogal per leerling.Wij bevelen meestal het pakket met 30 rijlessen, een tussentijdse toets en een praktijk examen aan. 30 rijlessen van 50 minuten is echt wel het minimaal benodigde aantal om op een eerste examen te gaan, maar bij ons meer gebruikelijk is tussen 40 en 45 rijlessen. Sowieso proberen wij om elke leerling een gedegen rijopleiding te geven en te zorgen dat hij/zij veilig en zelfstandig alleen door het verkeer kan. Bij het aanschaffen van een pakket krijg je op de vervolglessen wel dezelfde korting voor de vervolglessen als in het pakket.

Sneller je rijbewijs met minder rijlessen door onze instructievideo’s

Tijdens de rijopleiding leren wij jou diverse bijzondere verrichtingen zoals inparkeren en omdraaien. Om deze opdrachten makkelijker te maken hebben wij diverse video’s gemaakt, waarbij wij elke verrichting stap voor stap uitleggen. Deze video is gemaakt op telefoonformaat, dus makkelijk te bekijken en nog eens terug te kijken. Je zal zien dat dit écht helpt!

Heb je nog vragen? Stel deze gerust.